Az Alaszka Kft. a Reál Hungária Kft. egyik alapító tagja

Az 1989-ben alapított Alaszka Kft. 1997 márciusától specializálódott az élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelemre.  A családi tulajdonban álló cég tevékenységével az elmúlt több mint két évtized során elsősorban Hajdú-Bihar és Heves megye területén vált meghatározó szereplővé.

Az Alaszka Kft. mára egy debreceni és egy hajdúböszörményi telephelyű nagykereskedelmi logisztikai raktárral rendelkezik. A cég tulajdonában áll több, frekventált helyen lévő élelmiszer üzlet is, melyeket Derecskén, Tiszacsegén, Egyeken és Hajdúböszörményben találhatnak meg kedves vásárlóink.

Reál és Reál Pont üzletek

A Reál Hungária Kft. egyik alapító tagjaként az Alaszka Kft. a Hajdú-Bihar, Heves- és Jász-Nagykun-Szolnok megyékben fellelhető, nagyobb alapterületű üzleteit Reál márkanév alatt működteti, míg a kisebb alapterületű, magántulajdonban álló üzleteket fokozatosan a Reál Pont hálózatába építette be.

Az üzletek működését specifikus, testre szabott akciókkal, széles körű marketing- és reklámtevékenységgel, üzletkötői hálózattal, valamint precíz – saját gépjárműparkkal fenntartott – áruellátással segíti az Alaszka Kft. Az utóbbi években kiemelt hangsúlyt kapott egy zárt informatikai rendszer kialakítása is, melynek használatával a hálózatainkhoz csatlakozott partnereink hatékonyabb árurendelést, bevételezést és árazást tudnak megvalósítani.

Az Alaszka Kft. a régió több száz kiskereskedőjével áll napi kereskedelmi kapcsolatban, akik számára a vegyi áruktól a napi cikkekig több mint tízezer cikkelemet kínál nap mint nap nagykereskedelmi logisztikai raktáraiban.

2009 szeptemberében a cégcsoport tagjává vált a Békés megyében található Élésker Kft. is, mely több évtizedes múltjával és tradíciójával a megye, de talán az ország egyik legdinamikusabban fejlődő és legszínvonalasabb élelmiszer kiskereskedelmi hálózata.

Mi őket támogatjuk tegye Ön is

leukemias_plakat